Scarlett Johansson kuvattiin viimein – äitiys vaatinut veronsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Scarlett Johansson synnytti syyskuussa tyttären, ja jo sitä ennen hän oli pitkään poissa julkisuudessa. Taannoin hän meni lehtitietojen mukaan kihlattunsa Romain Dauriacin kanssa naimisiin kaikessa hiljaisuudessa. Avioliitto vahvistui, kun kaunottaren nimettömässä kuvattiin kaksi sormusta.

Nyt Scarlett on palannut viimein julkisuuteen, kun hän osallistui eilen 24th annual Gotham Independent Film Awards Gala -tapahtumaan New Yorkin Ciprianissa. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi lukuisia kertoja rankattu näyttelijätär näytti kärsineen hieman univelasta viime aikoina.

Scarlett Johansson on kertonut arvostavansa yksityisyyttä, eikä halua perheensä elämästä julkista. Pariskunta on elänyt rauhallista perhe-elämää medialta pimennossa ja vaikuttaisi siltä, että myös häitä on vietetty yksityisissä merkeissä. Hyväntekeväisyystilaisuudessa sädehtinyt Johansson huokui hyväntuulisuutta ja vaikutti silminnähden onnelliselta.