Stephen Hawking ehdolla Bond-pahikseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arvostettu fyysikko Stephen Hawking on kertonut Wired -lehden haastattelussa, että hän haluaisi näytellä James Bond -elokuvassa pahista. Mies on mielestään täydellinen esittämään pahamaineisen, vaarallisen ja hullun tiedemiehen roolia.

Mies on sitä mieltä, että pyörätuoli ja puhesyntetisaattori täydentäisivät pahiksen olemuksen. Mies vitsaili, että hänelle on kertynyt jo muutenkin paljon kokemusta elokuvissa ja sarjoissa työskentelystä. Mies on esiintynyt muun muassa Simpsonit ja Star Trek -sarjoissa ja miehen elämästä kertova elokuva The Theory of Everything saa pian ensi-iltansa.

The Telegraph -lehden mukaan 72-vuotiaan fyysikon mielenkiintoinen haastattelu julkaistaan tammikuussa ilmestyvässä Wired-lehdessä. Lehden mahtailevan pääkirjoituksen mukaan julkaisu sisältää artikkelin, jossa kaikki universumin asiat on selitetty selkokielellä Hawkingin ansiosta. Miehestä otettu kuva koristaa myös julkaistavan lehden kantta.