Sydäntäraastava video – koira yritti herättää auton alle jäänyttä ystäväänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat ovat ihania. Jokainen koiranomistaja tietää, että koirat osaavat tuntea syvästi rakkautta ja lojaaliutta perheenjäseniään kohtaan olivat ne sitten ihmisiä tai eläimiä. Siksi koirien kovat kohtalot koskettavat usein myös ihmisiä poikkeuksellisen paljon.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa tuo kyyneleet silmiin eräs sydäntäraastava video maantieltä, jossa koira on jäänyt auton alle ja menehtynyt saamiinsa vammoihin. Koiran kohtaloa koskettavampaa on kuitenkin sen parhaan ystävän toiminta onnettomuuspaikalla, sillä koirakaveri yrittää kaikin keinoin saada ystäväänsä vielä heräämään – mutta turhaan.

Lopulta koira ymmärtää, että mitään ei ole enää tehtävissä ja menee makaamaan kuolleen ystävänsä vierelle. Videon kuvasi Mexico Cityssä 42-vuotias taksikuski Serrano Madera. Miehen mukaan koiran kuoleman aiheuttanut autoilija ei pysähtynyt edes tarkistamaan miten koiralle kävi, vaan jatkoi matkaansa. Taksikuskin mukaan törmäys oli kuitenkin niin raju, ettei koira ehtinyt kärsiä.