Basistin karmaiseva moka – konfettitykki räjähti jalkoväliin ja halkaisi kiveksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bändien livekeikoilla sattuu ajoittain ikäviäkin kommelluksia, joissa joku yleisöstä tai bändin jäsenistä loukkaantuu. Usein yhtyeen jäsenet loukkaavat itsensä joko liukastumalla lavalla tai putoamalla siitä alas jopa parin metrin korkeudelta. Nyt hollantilaisyhtyeelle kävi toisin.

YouTube
YouTube

Hollantilaisen Delain-yhtyeen basisti Otto Schimmelpenninck loukkaantui poikkeuksellisen ikävällä tavalla konsertissa Englannin Birminghamissa, kun miehen kives repesi esiintymislavalla. Tapaus johtui siitä, että basisti oli väärässä paikassa väärään aikaan. Hän sai nimittäin paineilmalla toimivan konfettitykin latauksen täydellä voimalla jalkoväliinsä.

Loukkaantumisesta huolimatta Otto Schimmelpenninck sinnitteli keikan loppuun ennen hakeutumistaan sairaalaan. Siellä selvisi, että kives oli hajonnut ja että vasta kuuden viikon kuluttua selviää voiko mies pitää kiveksensä.

Mies itse kirjoitti aiheesta yhtyeen Facebook-sivuille. Miehen mukaan yhtye on käyttänyt tykkejä iät ja ajat ongelmitta, mutta tällä kerta jokin meni pieleen. Yhtyeellä oli lavalla yksi jäsen enemmän kuin normaalisti, joten soittajien paikat poikkesivat hieman totutusta. Basistin huomio herpaantui väärällä hetkellä ja hän päätyi tykin tulilinjalle.