Mies pelasti kuolleen hain vatsasta kolme poikasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-afrikkalaiselle uimarannalle oli huuhtoutunut kuollut hai. Rannalla oleskelleet ihmiset olivat käyneet ihmettelemässä elotonta petokalaa ja huomasivat, että hain vatsassa tapahtui liikettä. Ihmiset alkoivat epäillä, että kuollut hai odotti poikasia.

YouTube
YouTube

Ihmiset kerääntyivät hain ympärille ja päättivät leikata hain vatsan auki auttaakseen vatsassa kiemurtelevia poikasia. Yksi sivullisista kuvasi jännittävää tilanneetta videolle ja heti, kun hain vatsa oli auennut kiemurteli sieltä esiin poikanen. Ihmiset kiljahtivat hämmästyksestä ja toivottivat pienokaisen tervetulleeksi maailmaan.

Pian kätilön virkaa hoitava mies huomasi, että vatsassa on enemmän kuin yksi poikanen. Mies alkoi auttaa poikasia pois vatsan peitteistä, kuitenkin varoen, etteivät pienet pedot tartu häntä kädestä kiinni. Daily Mail -lehden mukaan ihmiset auttoivat hain vatsasta ulos peräti 3 tervettä poikasta. Jokainen poikasista saatettiin mereen ja päästettiin vapaaksi.

Asiantuntijan mukaan poikaset olivat erittäin onnekkaita ja ihmisten ansiosta ne saivat normaalin hain elämän. Luonnossa hait ovat itsenäisiä heti synnyttyään, sillä pienet hain poikaset haluavat välttyä tulemasta emonsa ravinnoksi.