16 miljoonan huvijahti törmäsi siltaan – karu näky kannella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miljonäärin veneilypäivä Miamin satamassa ei mennyt ihan putkeen, sillä vikaantunut nostosilta romahti suoraan hänen 49 metrisen jahtinsa päälle. Rockstar-superjahdin vaurioista ei ole saatu vielä tarkkaa arviota, mutta asiantuntijoiden mukaan puhutaan kymmenistä tuhansista euroista.

ABC News Local 10
ABC News Local 10
ABC News Local 10
ABC News Local 10

Jahdin kyydissä oli tapahtumahetkellä 15 henkilöä, joista kaikki selvisivät ilman loukkaantumisia. Jahti sen sijaan kärsi rytäkässä mittavat vauriot. Paikallisen uutiskanavan mukaan 16 miljoonan euron jahti oli jumissa sillan alla noin 20 minuuttia, jonka jälkeen silta saatiin nostettua ja jahti hinattua satamaan.

CBS Miami on saanut tiedon, että kaupunki aikoo korjauttaa pitkään oikutelleen nostosillan tammikuussa ja urakan rahoitus tulee olemaan 10 miljoonan euron luokkaa. Onnettomuuspaikalla on suoritettu tutkimuksia ja silta on ollut pois käytöstä. Ihmiset ovat ilmaisseet myötätuntonsa upean aluksen omistajalle, mutta vitsailleet, että onneksi edes jahdin poreamme sälilyi vaurioitta.