Uusi Bond-elokuva on nimeltään Spectre – tältä näyttää uusi Bond-auto

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viimeisin James Bond -elokuva Skyfall oli maailmanlaajuinen hitti, joka elokuva keräsi myös runsain määrin positiivisia arvosteluja. Seuraava 007-seikkailu on parhaillaan jo työn alla, ja nyt elokuvan nimi on vihdoin paljastettu.

24. James Bond -seikkailu on nimeltään Spectre.

Kuten 007-elokuvien fanit tietävät, Spectre on lukuisissa sarjan osissa esiintynyt kansainvälinen terroristi- ja rikollisjärjestö. Nimen paljastaminen antaa lisää vettä myllyyn huhuille, jonka mukaan järjestön johtaja ja Bondin verivihollinen, Ernst Stavro Blofeld, tullaan näkemään elokuvassa.

Nimi palastettiin Pinewood-studion suorana internetissä lähetetyssä tilaisuudessa, jonka juontajana toimi itse ohjaaja Sam Mendes. Tilaisuudessa paljastettiin myös Bondin tuorein auto, uusi Aston Martin -malli sekä Spectre-elokuvan pääroolien näyttelijät.

Aston Martin DB10
Aston Martin DB10

Uusina niminä mukana ovat Lucia Sciarraa esittävä Monica Bellucci, Sherlock-sarjasta tuttu Andrew Scott sekä jo aikaisemmin huhutut Christoph Waltz, Lea Seydoux ja David Bautista. Tuttuina kasvoina Spectre -elokuvaan palaavat Q:ta esittävä Ben Whishaw, Moneypenniä näyttelevä Naomie Harris, M:n roolin Judi Denchiltä perinyt Ralph Fiennes ja tietenkin Daniel Craig. Spectre saa ensi-iltansa Iso-Britanniassa 6. marraskuuta 2015.