Kate Upton historian seksikkäin taistelija

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen huippumalli Katherine Elizabeth Upton tunnetaan paremmin nimellä Kate Upton. Näyttävistä muodoistaan tunnettu vaaleaverikkö on tuttu näky muun muassa Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron sivuilta.

YouTube
YouTube

Nyt Kate Upton on vaihtanut bikinit yhtä lailla paljastavaan haarniskaan, miekkaan ja hevoseen mainostaakseen Game of War: Fire Age -mobiilipeliä. Videolla mallikaunotar pitää joukoilleen palopuheen, kunnes hän käy taistoon paikalle saapuvaa jättiläismäistä hirviötä vastaan.

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovs.