Ei hyvää päivää! Näin venäläisautoilija korvasi puuttuvan renkaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisen autokuskin autokameraan on tallentunut hämmentävä näky. Edellä ajavasta autosta nimittäin puuttui toinen takarengas. Puuttuvan renkaan tilalle oli asennettu potkukelkka ja autolla oli lähdetty sen jälkeen liikenteeseen. Kyseisen auton kuljettaja on myöhemmin kertonut syyn tempaukselle.

YouTube
YouTube

Mirror-lehden mukaan keski-ikäinen mies oli huomannut, että yksi auton renkaista oli puhjennut. Miehellä ei ollut vaihtaa uutta rengasta tilalle, joten hän oli päättänyt käyttää kelkkaa sen sijaan. Kuski oli hypännyt sen jälkeen rattiin ja ajanut lähimmälle autokorjaajalle.

Venäläisestä periksiantamattomuudestaan ylpeä kuski kertoi, että hän piti todennäköisenä, ettei hänen viritelmänsä tule kestämään korjaamolle asti mutta päätti kuitenkin yrittää. Miehen tilapäinen ratkaisu kuitenkin toimi ja auto selvisi korjaamolle asti. Kelkan tilalle vaihdettiin rengas. Mies on kertonut, että joskus täytyy käyttää luovuuttaan jotta saa asioita hoidetuksi. Mies koki että, hänen tilanteessa monet muutkin venäläiset olisivat toimeet samoin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.