Whitney säväytti bikineissä Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Eve Port nähtiin aikoinaan The Hills -realitysarjassa myös Suomen televisioruuduissa. Sittemmin myös The City -realitysarjaa tähdittänyt kaunotar on viettänyt hiljaiseloa otsikoista jo parin vuoden ajan.

Eilen Whitney kuitenkin kuvattiin nauttimassa vapaapäivästä Miamissa, Floridassa. Siellä hän otti aurinkoa ja kävi välillä pulahtamassa vilvoittavaan mereen.

Whitney Port on tullut tutuksi realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksistä ja lehtien sivuilta. Hän on poseerannut muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Whitney Port on työskennellyt myös muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Vuonna 2009 hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.