Turistien jymy-yllätys: Kirahvi ilmestyi juomaan uima-altaasta

Matkailu · Annika Kela

Etelä-Afrikassa lomaillut pariskunta havahtui aamulla siihen, kun heidän hotellihuoneistonsa terassin vieressä seisoskeli kirahvi. Pari etsi käsiinsä kameran, jotta he voisivat ikuistaa komean eläimen videolle. Pian selvisi, että kirahvi oli tullut juomaan heidän uima-altaastaan.

YouTube
YouTube

Hauskalla videolla kirahvi lähestyi hitaasti pariskunnan uima-allasta ja hörppäsi sieltä suuhunsa vettä. Eläimellä oli selvästi kova jano, sillä ympärillä olevasta lomakylän hälinästä huolimatta, se oli uskaltautunut asuinalueelle. Pariskunta oli matkustanut Kariega Game reservaattiin nähdäkseen savannilla eläviä eläimiä ja nyt he pääsivät tervehtimään yhtä niistä oman hotellihuoneensa terassilta.

Kirahvi poistui paikalta vähin äänin sen jälkeen kun se oli saanut juotua. Lomakylän työntekijät kertoivat, että silloin tällöin eläimet saattavat uskaltautua lähemmäs hotellin huoneistoja. Uima-altaan veteen ei oltu lisätty klooria, sillä viileämpinä kausina ne eivät ole aktiivisessa käytössä. Kirahvi oli löytänyt uima-altaalle oman käyttötarkoituksen ja allas toimi oivana juottopaikkana eläimelle.