Masturbointiliinat miehille – naisten kasvokuvilla varustettuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanista kantautuu seksimarkkinoille mitä uskomattomampia keksintöjä, mutta nyt eräs uutuustuote on irlantilaisen ja saksalaisen ideoima. Kaverukset Jonathan Courtney ja Thomas Viehweger ovat kehitelleet miehille Spankragsit, eli ”runkkuliinat”. Liinassa on seksikkäiden naisten kasvokuvia, joihin on tarkoitus pyyhkiä masturboinnista aiheutuneet sotkut.

YouTube
YouTube

Courtney ja Viehweger näkivät seksivälinemarkkinoilla selkeän tarpeen tämänkaltaiselle tuotteelle ja ovat sitä mieltä, että valinnanvaraa miehille ei ole riittävästi.

– Naisille tarkoitettuja seksivälineitä on todella laaja valikoima, kun taas miehille ei löydy juuri mitään, Courtney kommentoi VICE Germany -lehdelle.

Miehet keksivät idean liinoista humalassa, mutta pitivät myöhemminkin ajatusta niin hyvänä, että jatkoivat kehittelyä. Tuotekehittelyn motiivina toimi se, että ajatus näistä liinoista oli hauska.

Masturbointiliinoja on tarkoitus ensisijaisesti ostaa muille huumorilahjaksi. Courtney ja Viehweger ilmoittavat Spankrags-kotisivuillaan, että myös komeiden miesten kasvokuvilla varustettuja liinoja on pian saatavilla, että liinat palvelisivat tasapuolisesti kaikkia seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.