Tyrmistyttävä muusikko – nainen läimii paljasta peppuaan kalalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ihmiset, jotka pitävät puolialastomista naisista, lihasta ja musiikista tulevat rakastumaan tähän videoon. Videolla nuori viehättävä nainen tekee musiikkia läimimällä puolialastonta vartaloaan erilaisilla lihatuotteilla. Nainen muun muassa rummuttaa rintojaan kahdella nakilla.

YouTube
YouTube

Nettivideoistaan tunnettu ryhmä Death Collective on julkaissut hauskan musikaalisen videon, jossa neitokainen tekee omaperäisellä tyylillä musiikkia. Styleite -viihdesivusto on kuvaillut naista sivuillaan musikaaliseksi neroksi humoristisessa mielessä.

Monet videota kommentoineet ovat olleet sitä mieltä, että video on taidetta. Se on hauskaa ja viihteellistä katsottavaa, mutta lihoilla esitetty kappale tuskin tulee olemaan hittibiisi. On sanomattakin selvää, että sopimattomuudellaan kyseinen video saattaa aiheuttaa närää useiden eri tahojen keskuudessa. Eläinaktivistit eivät ole varmastikaan mielissään siitä, että nainen leikkii ja pelleilee eläinten lihalla.