Naisten unelmalaukku esiteltiin: Mukana sisävalo ja kännykkälaturi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisen käsilaukku kätkee sisälleen mystisiä asioita. Joskus jopa niin mystisiä, ettei niitä laukun omistajakaan meinaa sieltä tarpeen tullen löytää. Nyt Ralph Lauren on kehitellyt joka naisen unelmalaukun, jossa on muun muassa matkapuhelimen lataava akku ja LED-sisävalo, joka aktivoituu aina laukkua avatessa.

YouTube
YouTube

Ralph Laurenin mainonnasta, markkinoinnista ja viestinnästä vastaava David Lauren kommentoi ominaisuutta The New York Timesille näin: ”Laukun kansiläpän avaaminen muistuttaa Bentleyn hansikaslokeron avaamista”.

Uusin Ricky-laukun ominaisuus on kuitenkin älypuhelimia lataava akku, jonka kehittelemiseen meni kahdeksan kuukautta. Akkua pitää välillä ladata USB-portin avulla ja sen on luvattu lataavan puhelimen noin tuhat kertaa, kunnes akku täytyy vaihtaa uuteen.

Hintaa tällä unelmalla on 5.000 dollaria, joka on noin 1.500 dollaria enemmän, kuin tavallinen Ricky-laukku. Laukku vaatii kyllä jonkin verran myös työtä. Yhden laukun tekemiseen menee jopa kaksitoista tuntia aikaa.