25 hulvatonta tuotemokaa – nämä ovat päätyneet kauppojen hyllyille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauppojen hyllyiltä löytyy ajoittain tuotteita, joiden pakkaus antaa väärän kuvan siitä, mitä tuotepaketti todella sisältää. Joidenkin tuotteiden pakkauksessa on käynyt niin nolo moka, että on vaikea ymmärtää, miten tuote on voinut päätyä jakeluun asti, saatikaan marketin hyllylle.

YouTube
YouTube

Kaupoilla asioineet asiakkaat ovat ottaneet kuvia hämmentävistä tuotepaketeista ja jakaneet ne netissä. Stara on kertonut vuosien varrella useista hauskoista mokista, joita kauppojen hyllyiltä on bongattu. Eräs vuosia sitten otsikoihin nousseista on suomalaisen Taffelin perunalastupussi, jonka kyljessä lukee MEGAPUSSI. Teksti on englanninkielisten mielestä hulvattomalla tavalla kaksimielinen.

Nyt tällaisista tuotteista nähdään YouTubessa julkaistu kuvakooste, jossa on mukana tuoreempien tuttavuuksien lisäksi myös jo aiemmin netistä bongattuja alansa klassikoita.