300-elokuvan taistelukohtaus toistettiin kuntosalilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2007 ensi-iltansa saanut historiallinen toimintaelokuva 300 oli yksi vuotensa puhutuimmista elokuvatapauksista. Frank Millerin sarjakuvaan ja löyhästi vuonna 480 eaa. käytyyn todelliseen Thremopylain taisteluun perustuva elokuva rikkoi ennätyksiä, ja se sai tänä vuonna jatko-osan 300: Imperiumin nousu.

YouTube
YouTube

300-elokuva muistetaan erityisesti sen näyttävästä visuaalisesta ilmeestä ja upeista taistelukohtauksista. Nyt joukko nuoria miehiä on päättänyt luoda uudelleen elokuvan kuuluisan kohtauksen, jossa yksinäinen soturi taistelee vihollisjoukkoa vastaan. Taistelukohtaus esitetään Youtube-videolla elokuvan tyyliin hidastettuna, mutta digitaalisten lavasteiden sijaan se on kuvattu tavanomaisella kuntosalilla.