Taapero leikkasi salaa hiuksensa – isä kuvasi selityksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Derbyshiressä asustelevan perheen taapero oli päättänyt vaihtaa hiustyyliään vanhemmilleen kertomatta. Tyttö oli leikannut suuren osan hiuksistaan ja esitteli isälleen uutta tyyliään. Isä ei ollut tyttärensä tempauksesta mielissään, mutta päätti antaa tytölleen mahdollisuuden kertoa selityksen tapahtuneelle.

YouTube
YouTube

Taaperon selittely kuvattiin videolle. Videolla isä kysyy mitä pienen tytön hiuksille on tapahtunut. Tyttö vastaa määrätietoisesti, että hän halusi leikata hapsut pois, etteivät ne mene silmille. Tyttö näyttää olevan uuteen tyyliinsä tyytyväinen. Isä kysyi kaksivuotiaaltaan, että tietääkö hän mitä sillon pitäisi tehdä kun haluaa leikata hiuksensa.

Tyttö vastaa söpösti, että hänen pitäisi pyytää äitiä tai isää leikkaamaan. Hauskalla videolla isä tenttaa myös taaperon siskoa tapahtuneesta, mutta tyttö sanoi, ettei hän ole nähnyt kun pikkuinen leikkaa omat hiuksensa. Video päättyy suloisesti taaperon tokaisuun, jossa hän vakuuttaa isälleen että huomenna hän ei leikkaa hiuksiaan itse.