Naamiaiset tulossa? Näin teet teknologialla ikimuistoisen asun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naamiaiset eivät enää tule olemaan ennallaan, kun joku keksii pukeutua Mark Roberin kehittämään naamiaisasuun. Mark Rober työskenteli ennen NASA:n insinöörinä, kunnes päätti lähteä tekemään jotain hänelle sopivampaa ja hauskempaa. Mies alkoi kehitellä teknologiaa hyödyntäviä vaatteita.

YouTube
YouTube

Rober on suunnitellut laajan malliston paitoja ja naamiaisasuja, joissa käytetään matkapuhelinten ja tablet-tietokoneiden näyttöteknologiaa. Laitteeseen ladataan naamiasasua täydentävä sovellus, joka toistaa näytöllä videota liikkuvasta objektista.

Laitteiden avulla naamiaisasu herää eloon ja voisi luulla, että asu on peräisin elokuvastudioiden lavasteista tai puvustamosta. Rober on tehnyt Youtubeen hauskan demonstraatiovideon, jossa opastetaan naamiasiasujen käytössä.