Vihreästä kulkukissasta tuli julkkis – odottamaton näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Bulgarian Varnassa asustelee kulkukissa, joka on väritykseltään virheä. Erikoisen värinen kissa on herättänyt kaupunkilaisten huomion ja monet ovat halunneet selvittää, mistä kissan hassu väritys johtuu. Varnalaisille on selvinnyt, että kissan värjäytymisen taustalla ei ole ollut ihminen vaan kissa itse.

YouTube
YouTube

Kissasta huolestuneet ihmiset alkoivat tarkkailla kissan liikkeitä ja olinpaikkoja siinä toivossa, että he saisivat selvitettyä onko joku tehnyt ilkivaltaa ja värjännyt kissan osana julmaa pilaa. Ihmisille selvisi, että kissan väritys on peräisin vihreästä synteettisestä huonekalulakasta. Kissa oli hakeutunut hylättyyn verstaseen nukkumaan ja kieriskellyt värin seassa.

Eläintensuojeluviranomaiset ovat nyt lukinneet verstaan ja toivovat, että kissat eivät hakeudu sinne nukkumaan, sillä maalit ja lakat ovat kissoille hengenvaarallisia ja niille altistuminen saattaa koitua kissojen kohtaloksi.

Kissaan ihastuneet kaupunkilaiset ovat olleet huojentuneita tiedosta, että kissan väritys ei ole ihmisen tekosia. Sitten kun kissan huomiota herättävä väri on hälvennyt, tulee siitä vain yksi varnalainen kulkukissa muiden joukossa.