7-vuotias pikkutyttö mykistävän hyvä taidemaalari

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat kekseliäitä ja tykkäävät kuluttaa energiaansa erilaisten pelien ja leikkien parissa. Melbournesta kotoisin olevan Aelita Andren suurin intohimo on maalaaminen, joka on osoittautunut harrastuksista rakkaimmaksi Andren ollessa vain yhdeksän kuukauden ikäinen.

YouTube
YouTube

Tämä seitsemänvuotias monilahjakkuus on pitänyt ensimmäisen oman näyttelynsä ollessaan kaksivuotias. Ensimmäisen loppuunmyydyn taidenäyttelynsä hän piti ollessaan viisivuotias. Hän on myös saanut maailman nuorin maalaaja -tunnustuksen.

Andrein töistä näkee, että maalaaminen on hänelle tuttua puuhaa ja roisketekniikka on hyvin hallussa. Häntä on New York Times -lehdessä tituleerattu seuraavaksi Jackson Pollockiksi ja huomisen Damien Hirstiksi.

Aelita Andre käyttää akryylimaaleja töissään ja hänelle ominaista on maalata kirkkailla väreillä roiskeita ja pisteitä. Uusimmassa Soundpaintings: Oracle of Space -nimeä kantavassa kokoelmassaan Andre on maalannut soittimia. Näyttelyn aikana hän myös soittaa maalaamiaan viuluja.