Anakonda ei syönytkään miestä – katsojat raivostuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Paul Rosolien tähdittämästä Eaten Alive -nimisestä televisio-ohjelmasta, jossa Rosolien oli määrä päätyä anakondan syömäksi. Viime viikolla Discovery Channel julkaisi jaksosta teaserin, jossa Rosolie löysi anakondan, puki suojapuvun päälleen ja antautui ateriaksi.

Nyt on kuitenkin paljastunut, että Discovery Channel antoi tahallaan katsojille väärän kuvan todellisista tapahtumista, joten katsojat ovat suivaantuneita ja tuntevat tulleensa huijatuksi. Paul Rosolie pukeutui suojapukuun, joka siveltiin sian verellä, että se houkuttelisi käärmettä. Kun käärme kävi Rosolien kimppuun, se kietoi itsensä miehen ympärille ja alkoi ensimmäisenä syömään miehen päätä.

Kun Rosolien kypärä on puoliksi käärmeen suussa, Rosolie alkoi tuntea painetta kädessään. Hänestä tuntui, että se on murtumassa ja pyysi ympärillä tarkkailevan tiimin avukseen ennen kuin kääme pääsee puolikasta kypärää pidemmälle miehen syömisessä. Suojapuku ei nähtävästi suojannutkaan käärmeen puristavalta voimalta.

Rosolie on puolustuksekseen kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että ohjelman tarkoitus oli vain kasvattaa ihmisten tietämystä anakondista ja kerätä rahaa lajin säilymisen turvaamiseksi Etelä-Amerikassa.