Supermalli oli liian lihava – Victoria’s Secret ei ottanut muotinäytökseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Cara Delevingne on hiljattain voittanut Vuoden malli -tittelin itselleen. Catwalkien kuningatar on kertonut, että Victoria’s Secret -näytöksessä esiintyminen olisi hänelle suuri kunnia.

Mallia ei kuitenkaan nähty kuuluisassa alusvaatenäytöksessä ja nyt eräs miespuolinen huippumalli on kertonut oman mieliteensä tähän johtaneesta syystä. Robert Konjic on sanonut julkisesti, että Delevingne on aivan liian turvonnut näyttäytyäkseen alusvaatenäytöksessä.

Daily Mail -lehden mukaan Konjic sanoi, että hän tietää millainen Victoria’s Secret mallien valintaprosessi on. Mallit treenaavat pitkään ollakseen täydellisessä kunnossa näytöstä varten ja Cara ei ole nähnyt niin paljon vaivaa asian eteen kuin muut mallit. Miehen mukaan nainen ei ollut tarpeeksi timmissä kunnossa osallistuakseen näytökseen.

Robert Konjic tapasi Cara Delevingnen British Fashion Awardseissa. Konjic kommentoi julkisesti naisen ulkonäköä turvonneeksi ja huolittelemattomaksi. Victoria’s Secretin edustaja ei ole kommentoinut syitä sille, miksi Delevingneä ei valittu näytökseen.

Muotimaailman brutaali toimintatapa mallien valinanssa ei ole sinänsä yllätys. Konjicin väitteet ovat kuitenkin kohahduttaneet, sillä Delevingne on yksi tämän hetken menestyneimmistä malleista. Viime kuukausina hänet on kuitenkin kuvattu lukuisia kertoja juhlimassa ympäri maailmaa, joten alituinen biletys on ehkä saanut aikaan muutoksia hänen vartalossaan.