Grumpy Cat tienannut omistajalleen jo 81 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi netin kuuluisimmista kissoista, Grumpy Cat, on osoittautunut kultakaivokseksi omistajalleen. Kissa on nimittäin tienannut jo peräti 81 miljoonaan euroa. Luulisi, että summa saisi Grumpy Catin hymyilemään, mutta tapansa mukaisesti sen suupielet ovat pysyneet alhaalla.

Julkisuudessa esiintynyt Grumpy Cat, eli Tardar Sauce, on omistajansa avustuksella onnistunut solmimaan rahakkaita sopimuksia mainostajien, lehtitalojen ja tuotantoyhtiöiden kanssa. Kissa on seikkaillut muun muassa mainoksissa, kirjoissa ja televisiossa. Aiemmin kerroimme, että jörömäisestä julkkiskissasta on tehty myös elokuva.

Supersuosittu Grumpy Cat on yksi netin seuratuimmista lemmikeistä, sillä kissan Instagramissa on 521.000 seuraajaa ja Twitterissä 255.000 seuraajaa. Kisulin alakuloinen naama koristaa myös monia tuotetteita, kuten kahvikuppeja, T-paitoja ja elintarvikkeita. Kissan menestys ei ole toistaiseksi hiipunut, joten odotettavaa on, että omistaja käärii lemmikkinsä esiintymisestä vielä suuret summat rahaa. Lemmikkikissansa ansiosta omistajan ei tarvitse enää päivääkään työskennellä tarjoilijana.

Only 7 shopping days left until TheWorstMovieOfAllTime.com #WorstChristmasEver @evilhag @lifetimetv #GrumpyCat #Christmas

Een foto die is geplaatst door Grumpy Cat (@realgrumpycat) op