Insinöörin nerokas keksintö: Laite käyttää Tinderiä puolestasi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seuranhakupalvelu Tinderiä käyttävä insinööri on kehitellyt laitteen, joka pyyhkäisee Tinderiä käyttäjän puolesta. Mies on laittanut insinöörintaitonsa koetukselle ja suunnitellut laitteen, joka pyyhkäisee oikealla hetkellä puhelimen näyttöä oikealle.

YouTube
YouTube

Pelimiesmäisiä Tinder-liikkeitä toistava laite on vapauttanut insinöörin puuhastelemasta Tinderin kimpussa henkilökohtaisesti. Mies on kuvannut keksinnöstään huvittavan videon, jossa laite pyyhkii Tinderissä näkyviä profiilikuvia oikealle. Mies on päättänyt, että hän haluaa ilmoittaa kaikille Tinder-naisille olevansa kiinnostunut heistä ja laite tekee työn miehen puolesta.

Insinöörin keksintö on nerokas ja se tekee tehtävänsä erinomaisesti. Ilman laitetta olisi varmasti työlästä ilmoittaa kaikille naisille olevansa kiinnostunut heistä. Laite tekee kaiken miehen puolesta. Toisaalta, mies ei voi syyttää muuta kuin keksintöään, mikäli hän huomaa olevansa yhteensopiva täysin vääränlaisten naisten kanssa.