Mies kiinni pettämisestä – vaimolta erikoinen kostoisku

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nykypäivänä ei ole eriskummallista törmätä siihen, että ihmiset kertovat ongelmistaan ja puhuvat murheistaan sosiaalisessa mediassa tai muissa nettikanavissa. Yhä useammin ihmiset jakavat elämänsä tilanteet muiden kanssa ja hakevat kohtalontoveriaan netistä.

Youtube
Youtube

Nyt eräs aviopuoliso on avautunut ongelmastaan julkaisemallaan nettivideolla. Puistattavalla videolla nainen kertoi hänen miehensä olleen uskoton. Nainen on selvittänyt kuka miehen rakastaja on ja tullut siihen tulokseen, että koska hän rakastaa aviomiestään on hänen opittava rakastamaan myös rakastajatarta.

Sekaantumalla avioparin elämään rakastajatar on hyväksynyt sen, että he ovat tavallaan yhtä perhettä, sillä heillä on sama mies. Vaimo kertoi videolla, että hän on alkanut puuttua rakastajattaren elämään niin kuin perheenjäsenten kuuluu. Hän on vieraillut kodinrikkojan työpaikalla, vienyt hänelle lounasta ja seurannut häntä autolla, jottei hänelle kävisi mitään.

Vaimo kertoi vaatineensa, että hän saisi tavata rakastajattaren lapset, sillä nyt kun heillä on sama mies, niin lapset ovat tavallaan hänenkin lapsiaan.

Videolla nainen kertoi, kuinka hän ei ole saanut rakastajattarelta haluamaansa ystävällistä reaktiota vaan päinvastoin, hän on uhkaillut vaimoa lähestymiskiellolla. Vaimo naureskeli videolla, että hän ei voi ymmärtää miksei heidän välillään ole rakkautta ja ystävyyttä, vaikka sitä rakastajatar oli ilmeisesti kaivannut, kun hän oli tunkenut hänen ja hänen miehensä väliin.

Todellisuudessa nainen on tehnyt kaiken sarkastisessa mielessä. Videon otsikossa mainitaan, että mikään ei ole tehokkaampaa kuin käänteinen psykologia. Mikäli vaimo on toiminut tavalla, josta hän videolla puhui, on rakastajatar ottanut varmasti jo jalat alleen. Vaimon psykopaattimainen käytös on auttanut ja hän on näillä näkymin saanut toisen naisen hätistettyä tiehensä.