Mies kiinni ylinopeudesta – taikatemppu pelasti sakoilta

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkin teillä hurjastellut taikuri joutui poliisien pysäyttämäksi ylinopeutensa takia. Asiallisesti käyttäytynyt nuori mies myönsi poliiseille tehneensä väärin ja yritti neuvotella mahdollisesta sakkorangaistuksesta.

YouTube
YouTube

Kun poliiseille selvisi, että mies oli taikuri, tarjosivat he hänelle mahdollisuutta vaihtaa sakko taikatemppuun. Taikurin kaveri kuvasi tilanteen videolle, kun mies sopi poliisien kanssa, että hän tekee Rubikin kuutiolla tempun. Poliisit vaativat, että kuutio pitää ratkaista 15 sekunnissa.

Taikuri ryhtyy tuumasta toimeen ja ratkoo kuutiota samalla, kun poliisit laskevat vieressä. Taikuri ratkaisi kuution pari sekuntia myöhässä. Mies ei kuitenkaan jäänyt toimeettomaksi, vaan päätti esittää pari lisätemppua. Mies heitteli ilmassa ratkaisematonta Rubikin kuutiota ja kun kuutio laskeutui taikurin käteen, oli se muuttunut ratkaistuksi.

Sen jälkeen mies sekoitti kuution uudelleen ja kun hän laittoi kuution yhdellä kädellä selkänsä taakse, muuttui se jälleen ratkaistuksi. Taikurin onnistui häikäisemään taikuudellaan viranomaiset ja poliisit päättivät antaa miehen jatkaa matkaansa ilman sakkoja.