Näin vauva terrorisoi perheen päiväunia – hauskat puuhat videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen vauvan äiti on kuvannut hulvattoman videon nettiin, jossa hänen pikkuinen vaippapöksynsä terrorisoi perheen päiväunia. Äiti on todennut videonsa otsikossa, että vieretysten nukkuminen tarkoittaa, ettei nukuta ollenkaan. Vauvan ja äidin unihetki osoittaa, että vierekkäin nukkuminen on lähes mahdotonta.

YouTube
YouTube

Videolla äiti esittää nukkuvaa ja kuvaa samalla pikkuisensa touhuamista. Vauva tekee kaikkensa, jotta hän saisi äitinsä hereille. Vauva tökkii sormellaan äidin kasvoja, makaa hänen päällään ja kaivaa hänen nenäänsä. Väsynyt äitiraukka on varmasti tottunut lapsensa touhuamiseen, eikä reagoi vauvansa temppuiluun.

Lapsukaisen äiti on usein yrittänyt ottaa päiväunia samaan aikaan vauvansa kanssa onnistumatta siinä. Äiti on todennut, että helpoin tapa on laittaa vauva nukkumana omaan pinnasänkyynsä ja sen jälkeen mennä itse lepäämään. Video osoittaa, että vauveli todella käy kaikki keinot läpi pitääkseen äitinsä hereillä. Tämä on varmasti monelle pienen lapsen vanhemmalle tuttu tilanne.