Jessica Alba strippasi leffakuvauksissa – jäätävä vartalo!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijätär Jessica Alba on tehnyt tänä vuonna näyttävää paluuta viihdemaailmaan. Viimeksi hänet nähtiin valkokankaalla strippari Nancy Callahanin roolissa Sin City: A Dame to Kill For -elokuvassa, joka sai Suomessa ensi-iltansa 22. elokuuta.

YouTube
YouTube

Koska Jessica Alba esittää Sin City -elokuvissa stripparia, nähdään hänet niissä myös riisuuntumassa ja tanssimassa strippiklubilla. Nyt Youtubessa on julkaistu kulissien takaista materiaalia Sin City 2 -elokuvan kuvauksista. Videolla Jessica esittelee näyttävää vartaloaan vihreän green screen -taustan edessä, joten elokuvassa strippauskohtaus nähdääntäysissä väreissä.

33-vuotias Jessica nähtiin taannoin Maxim-lehden kansikuvassa bikineissä ja Iso-Britannian GQ-lehden kannessa uimapuvussa. Jessica Alban uusin elokuva Sin City: A Dame to Kill For on noir-henkinen Frank Millerin sarjakuviin perustuva toimintaelokuva, jossa nähdään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.