Kovia kokenut koiranpentu nautti täysillä – nukahti kylvetyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolme kaksiviikkoista koiranpentua löytyi taannoin hylättynä ilman emoa ja ne tuotiin DFW Rescue Me -nimiseen eläinsuojaan Teksasissa. Vapaaehtoistyöntekijä Claire Fowler on katsonut pentujen perään ja kuvannut yhden pennun kylvetyshetkestä suloisen videon.

YouTube
YouTube

Videolla pieni pentu makoilee hoitajansa kämmenien varassa ja nauttii selvästi kylpyhetkestä. Pentua pestään valuvan hanan alla ja se rentoutuu niin täydellisesti, että torkahtelee.

Pienet pennut olivat lähellä menehtymistä löytyessään roskiksesta hylättyinä. Pennut olivat likaisia ja kirppujen peitossa. Ne tarvitsevat tällä hetkellä eläinsuojassa jatkuvaa huomiota ja niitä täytyy syöttää parin tunnin välein ja pitää lämpimänä. Onneksi nämä suloiset koiranpennut löytyivät ja saavat nyt tarvitsemaansa hoitoa.