Karu huijaus oksennuksella junassa: ”Minulla on ebola!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Adrian Van Oyen teki australialaisille rajun käytännön pilan oksentaessaan junassa vihreää limaa ja kertoessaan kanssamatkustajille, että hänellä on ebola. Junassa olevat matkustajat alkoivat vilkuilla vakavina, kun Adrian oksensi kesken junamatkan.

YouTube
YouTube

Adrian oli juonut vihreällä elintarvikevärillä värjättyä maitoa kolme litraa ja oksensi sen ulos keskelle junan käytävää. Kuten videosta näkyy, vihreä oksennus näyttää todella hurjalta.

Pelkkä värjätty oksennus olisi varmasti tässä tilanteessa ollut jo tarpeeksi säikyttämään muut matkustajat, mutta tämän lisäksi Adrian huikkaa muille, että hän sairastaa ebolaa. Tämä tuhansia Afrikassa tappanut tauti ei arvatenkaan naurattanut muita ja ihmiset siirtyivät kauhuissaan kauemmaksi miehestä.