Pikkupojan golf-peli ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golf on urheilulajina melko rauhallinen ja vaatii paljon keskittymistä. Golf ei välttämättä ole paras laji lyhytpinnaiselle ihmiselle, koska se on todella vaikeaa ja harjoittelu voi aluksi olla pelkkää hutien lyömistä ja pallojen katoamista pöpelikköihin.

YouTube
YouTube

Videolle taltioitu pikkupoika Peter on myös sitä mieltä, että golf on välillä hermoja raastavaa. Poika reagoi voimakkaasti siihen, ettei saa putattua golfpalloa reikään. Isä kuvaa tilanteen ja naureskelee taustalla, kun poikansa on suunnattoman pettynyt huonoon suoritukseensa.

Poika yrittää putata palloa reikään helpohkosta paikasta noin 20 senttimetrin etäisyydeltä. Kun pallo ei menekään reikään poika alkaa huutaa ja menee maahan makaamaan. Tästä ei juuri enempää voisi olla pettynyt.