Suomalaisparin Facebook-lupaus lähti käsistä – 71 vuotta ilman alkoholia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset sosiaalisessa mediassa tehdyt lupaukset ovat nousseet viime aikoina esiin, kun verkossa on luvattu tehdä toinen toistaan erikoisempia tempauksia, jos päivityksen tykkäysmäärä nousee tietylle tasolle. Nyt eräs suomalaispari on itsekin yllättynyt tempauksensa tuloksesta.

Facebook
Facebook

Lukemattomista viihdealan projekteista, kiertueista ja ohjelmista tuttu Eeva Malin ja hänen miehensä lupasivat nimittäin Facebookissa julkaisemassaan statuspäivityksessä olla juomatta alkoholia niin pitkään kuin päivitys saa tykkäyksiä. Lopulta kävi kuitenkin niin, että päivitys lähti leviämään laajan tuttavaverkoston lisäksi myös sen ulkopuolelle, jolloin tykkäysten määrä lähti niin sanotusti hanskasta.

Tätä kirjoitettaessa päivityksestä on tykätty jo 29.500 kertaa, eli lupauksensa lunastaakseen parin tulisi olla juomatta alkoholia huikeat 71 vuotta.

– Onhan tässä elämän aikana tullut drinkkejä nauttittua juhlissa jos toisissakin, joten vesilinjalle vaan, se on ihan tervetullutta. Porukka lähti ainakin mukavasti liikkeelle, liekkö tukemismielessä tai kettuillessaan, pääasia että aihe kiinnosti ja jos yksikin henkilö sai tästä kipinän ryhtyä samaan, se silloin hommasa tehnyt, Eeva Malin kertoi Staralle.

Facebook
Facebook