Naisen postipaketit varastettiin – oksettava kostoisku onnistui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Washingtonilainen Andrea Hutzler oli tottunut tilailemaan tavaroita netistä kotiinkuljetuksella. Rauhallisessa naapurustossa asuva nainen oli vuosien ajan hyödyntänyt lähettipalvelua ja paketit oli aina jätetty Hutzlerin kotiovelle, mikäli ketään ei ollut toimitushetkenä kotona.

YouTube
YouTube

Kun paketti oli toimitettu perille, oli Andrea saanut siitä ilmotusviestin. Eräänä päivänä kotiin palatessaan Hutzler huomasi, että hänen pakettinsa ei ollutkaan ovella. Kun nainen kysyi asiasta poikaystävältään, ei hänkään tiennyt minne paketti oli kadonnut.

Pian pariskunnalle selvisi, että joku tosiaan käy varastamassa heidän postipakettejaan. Parin kuukauden aikana pariskunnalta varastettiin yhteensä 800 dollarin edestä postitoimituksia. Asiasta ilmoitettiin poliisille.

Hutzler oli poikaystävineen partioineet talonsa kulmilla, kun postipaketit toimitettiin, mutta siitä huolimatta varas onnistui viemään huomaamattomasti satunnaisia paketteja heidän pihastaan. Sitten Hutzlerilla tuli mitta täyteen.

Koiriensa avustuksella nainen suunnitteli varkaalle erityisen paketin. Nainen nimittäin täytti pahvisen laatikon koiransa jätöksillä ja jätti sen kotiovensa eteen. Pariskunnan virittämä valvontakamera kuvasi, kuinka varas hiippaili hakemaan paketin ja häipyi paikalta. Pari oli onnistunut yököttävässä ja haisevassa kostossa ja varas toivottavasti ymmärsi vihjeestä pysyä poissa heidän pihastaan.