Pikkutyttö puolusti veljeään – ei halunnut häntä Joulupukin tuhmalistalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti on kuvannut hauskan videon nelivuotiaasta tyttärestään, joka yrittää vedota äitiinsä kertomalla, että hänen veljensä ei kuulu tuhmien lasten listalle. Isosisko haluaa äidin kertovan Joulupukille, että hänen veljensä on kiltti.

YouTube
YouTube

Hulvattomalla videolla pieni tyttö pitää puolustuspuheen veljensä puolesta. Isosisko yrittää todistella äidilleen, että veli on oikeasti kiltti poika. Äiti ole ole tyttärensä puheesta kovin vakuuttunut ja sanoo, että Joulupukki tekee päätöksen, eikä hän voi vaikuttaa siihen. Tytär on varma, että äidillä on jokin keino millä hän on yhteydessä tonttuihin.

Pikkuveljen huono käytös on alkanut huolestuttaa isosiskoa ja hän yrittää epätoivoisesti saada ylipuhuttua äitinsä kertomaan pukille, että poika kuuluu kilttien lasten listalle ja ansaitsee joululahjoja. Söötiltä videolta välittyy taaperoiden välinen sisarusrakkaus ja nuoresta iästään huolimatta vahnempi heistä kantaa huolta pienemmän joulunvietosta.