Keira Knightley odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keira Knightley on kertonut haluavansa perustaa perheen miehensä James Rightonin kanssa. Parin on huhuttu odottavan lasta jo jonkin aikaa, kun Knightley alkoi esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa vähän väljempiin asuihin pukeutuneena. Nyt Page Six varmistaa, että näyttelijätär on raskaana.

YouTube
YouTube

Keira Knightely on Page Six -toimituksen lähteen mukaan kolmannella kuulla raskaana. Hänet nähtiin juuri Moët British Independent Spirit Awards -gaalassa ja pääsponsorista huolimatta nainen pysytteli kiltisti Moëtin tarjoamasta shampanjasta erossa niin kuin kuuluukin.

Hänellä oli yllään kaunis pastellinsävyinen mekko, joka on sopivasti vatsan kohdalta vähän väljempi. Keira on kertonut, että hän ei halua jättää lapsen vuoksi uraansa näyttelijänä eikä hänestä tule kotiäitiä.