Unelmien kämppikset! Supermallit muuttavat yhteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi mallimaailman tunnetuinta tähtöstä ovat päättäneet viedä ystävyydensä uudelle tasolle. Kendall Jenner ja Cara Delevingne suunnittelevat yhteenmuuttoa uuden vuoden jälkeen. Los Angelsin Westwoodissa asuva Kendall on ehdottanut Caralle, että neitokainen muuttaisi hänen luokseen.

Mallikaunottaret ovat olleet ystävystymisensä jälkeen lähes erottamattomia. Heillä molemmilla on samoja ystäviä tiiviissä kaveriporukassaan ja he kokevat tuntevansa toisensa niin hyvin, että jatkossa he voisivat olla kämppiksiä. Kendall on hiljattain ostanut 730.000 euron arvoisen asunnon Westwoodista ja toivookin nyt Caran muuttavan hänen luokseen.

Luksuslukaalissa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen on tällä hetkellä tyhjillään. The Sun -lehden mukaan mallit ovat innoissaan siitä, että vuoden vaihteen jälkeen heistä tulee kämppiksiä. Tähtöset ovat olleet niin tiiviisti yhdessä, että yhteen muuttaminen tuskin tulee olemaan suurempi muutos heidän elämässään.