Mies matki nelivuotiasta – kiteytti pikkutytön uimakoulun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Humoristisista nettivideoista tunnettu kanava Convos With My 2-Year-Old on julkaissut hulvatonta kuvamateriaalia tilanteesta, jossa aikuinen mies näyttelee nelivuotiasta pikkutyttöä. Ideat videoiden toteutukseen ovat tulleet aidoista keskusteluista ja tilanteista isän ja pienen tytön välillä.

YouTube
YouTube

Koomiset näyttelijät ovat tehneet niiden perusteella uudelleen dramatisoinnin ratkiriemukkaalla tavalla, jossa aikuinen näyttelee lasta. Äskettäin julkaistussa videossa ”lapsi” opettelee uimaan isänsä kanssa. Altaaseen mentäessä tyttöä pelottaa ja hän valittaa, että vesi on kylmää.

Tilanteen näytteleminen menee nappiin, sillä lasta esittävä näyttelijä on onnistunut vajoamaan nelivuotiaan tasolle. Miehen pärskiminen altaassa on huvittavaa seurattavaa. Kun uimari lopulta pysyy veden pinnalla ilman isän apua, pitää hän huolen siitä, että kaikki uimahallissa näkevät kuinka hienosti hän osaa uida. Tilanne on varmasti monelle vanhemmalle tuttu ja siitä tehty koominen parodia vetoaa nauruhermoihin.