Autoilija pakeni – poliisi roikkui konepellillä 5 kilometriä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisen autokuskin ajokameraan on tallentunut hurjan näköinen tilanne. Liikennevaloissa auton ohi kaasutti valkoinen Toyota, jonka konepellillä roikkui poliisi. Myöhemmin autoilijalle selvisi, että auto oli paennut liikenneratsiaa.

YouTube
YouTube

Auto ehti edetä peräti viisi kilometriä ennen kuin se saatiin pysäytettyä. Omskissa sattunut takaa-ajo päättyi, kun poliisit ampuivat valkoisen Toytotan renkaat. Konepellillä henkensä uhalla sinnitellyt poliisi selvisi tapauksesta ehjin nahoin.

Viranomaisten antaman tiedotteen mukaan Toyotan kuljettaja oli ohittanut poliisien liikenneratsian, minkä jälkeen poliisit olivat lähteneet auton perään. Saadakseen auton pysäytettyä, olivat poliisit asettaneet tiesulun ja odottaneet auton lähestyvän heitä.

Virkavaltaa välttelevä autokuski ei ollut pysähtynyt sulkuun, vaan ajanut päin poliisiautoa ja jatkanut matkaansa. Rytäkässä yksi poliiseista oli päätynyt auton konepellille ja joutunut hurjalle ajelulle pakenijan kanssa. Toyota-kuski oli poliiseille tuttu entuudestaan. Mies oli aiemmin pidätetty liikenteen vaarantamisesta ja kesällä hänen ajokorttinsa oli peruttu.