Hervoton selostaja yllätti sivulliset kaupungilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tavallisten ihmisten arkiset tilanteet saavat yllätyskäänteen, kun paikalle ilmestyy kameramies ja selostaja, joka kertoo ihmisille, mistä heidän tilanteessaan on kyse. Humoristisella videolla selostaja puuttuu tavisten elämään ja vitsailee heidän kustannuksellaan.

YouTube
YouTube

Mielikuvituksellinen tempaus on naurattanut ihmisiä ympäri maailmaa ja videota on käyty katsomassa jo miljoonia kertoja. Ilahduttava video kuvaa ihmisiä tekemässä spontaaneja tekoja selostajan tarinan mukaan, ja ihmiset eläytyvät hulvattomalla tavalla kuulemaansa selostukseen.

Videolla esiintyville ihmisille on taidettu kertoa etukäteen selostuksista, sillä jokainen osaa eläytyä vähän liiankin osuvasti selostajan kertomaan tarinaan. Tempauksessa on ollut todennäköisesti mukana myös muutamia avustajia. Siitä huolimatta omaperäinen video on riemastuttavaa katsottavaa ja se on tuonut monelle katsojalle hymyn huulille.