Naapurusto ihmetteli mitä isä ja poika rakensivat – luksusjahti takapihalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräässä naapurustossa ihmeteltiin mitä perheen miesväki rakensi suurikokoisessa katoksessa omalla pihallaan, mutta lopulta se selvisi. John Couzens ja hänen poikansa Dan rakensivat nimittäin itse peräti 11,5 metriä pitkän luksusjahdin omalla takapihallaan.

Couzenit eivät kuitenkaan tulleet ajatelleeksi, että vene on niin iso, ettei sitä ihan tuosta vain siirretäkään vesille. Aluksen koko muodostui lopulta melkoiseksi ongelmaksi. Miesten piti maksaa lähes 16.000 dollaria, että saivat paikalle isomman nostokurjen, jolla jahti saatiin nostettua pois sille tehdystä venemajasta.

Nyt vene on saatu turvallisesti kuljetettua Ramsgaten satamaan, joka sijaitsee lähellä Couzens-perheen kotia.

– Kun saimme nostettua jahdin ilmaan ajattelin, että tämä voi mennä todella pahasti pieleen. Näky isosta veneestä talomme katon päällä oli niin naurettava. Kaikki on suunniteltu viimeisiä yksityiskohtia myöten ja jahdissa on paljon osia, jotka Dan on itse suunnitellut ja toteuttanut. Se on oikea taideteos, John Couzens kertoi Telegraph-lehdelle.

Isä ja poika rakensivat jahtia pihallaan kuusi vuotta, eivätkä he ole suostuneet kertomaan paljonko projekti vei heiltä rahaa. Jahdille on annettu nimeksi Out of the Blue ja sitä on tarkoitus käyttää kalastus- ja lomareissuilla.