Mies jumiutui hissiin raivohullun kanssa – valvontakamera kuvasi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hissin jumiutuminen on monelle ahtaanpaikankammoiselle pahin painajainen. Eräs mies on kuvannut videon ahdistavasta tilanteesta, jossa hän on jäänyt hissiin jumiin raivohullun ihmisen kanssa. Turhauttava odottelu hississä on saanut raivoavan henkilön jopa turvautumaan väkivaltaan.

YouTube
YouTube

Hississä oleminen on alkanut ahdistaa jumiin jääneiden hermoja, mutta toinen hissimatkustajista on onnistunut pysymään rauhallisena. Videolta käy ilmi, että toinen miehistä oli menettänyt kärsivällisyytensä ja potki ja hakkasi nyrkein hissin ovea. Tuohtunut mies myös huusi ja kiroili rakennuksen henkilökunnalle.

Videon mukaan hissi oli jäänyt kerroksen kohdalle, mutta ovet eivät vain jostain syystä auenneet. Kun hissipuhelimessa kerrottiin, että apu on tulossa, alkoi raivohullu karjua puhelimeen ja uhkasi rakennuksen huoltoyhtiötä syytteellä ja poliiseilla.

Rauhallisin mielin oleva mies kuvasi tilannetta kamerallaan ja pyrki toimimaan järkevästi, samalla kun toinen heistä riehui kuin viimeistä päivää. Hissi oli ehtinyt olla jumissa puoli tuntia ja toinen hissimatkustajista oli menettänyt malttinsa. Toivon mukaan kumpikin selvisi tapahtuneesta ehjin nahoin, vaikka raivoava hissimatkustaja tekikin tilanteesta lähes traumatisoivan kokemuksen.