Vieläkö muistat vieterilelut? Tässä todellinen Slinky-mestari

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet muistavat ne ajat, kun vieterilelut olivat suosituja ja jokaisella korttelin lapsella piti olla oma Slinky-vieteri. Sateenkaaren väriset vieterit hauskuuttivat monia, sillä niillä pystyi tekemään kaikenlaisia temppuja ja ennen kaikkea niillä pystyi kilpailemaan toisia vastaan.

YouTube
YouTube

Ne ajat ovat ohi monille, mutta eräälle nuorelle herralle Slinkyllä temppuilu on yhä arkipäivää. Miehen upeista vieteritempuista on kuvattu video, joka on julkaistu netissä. Mies ei selvästikään käsittele Slinkyä ensimmäistä kertaa, sillä temput ovat erittäin taidokkaita ja keskittymistä vaativia.

Vakuuttavia vieteritemppuja on viihdyttävä katsoa ja mikäli Slinkyt olisivat vielä pinnalla, voisi videota pitää jopa haasteena kokeilla onnistuuko sama myös omalla vieterillä. Videolla esitetyt temput ovat hämmästyttäviä ja niiden harjoittelemiseen on varmasti käytetty paljon aikaa. Tämä mies ei ole vielä valmis jättämään vieteriään varaston perälle.