Valkohai järjesti kuvaajalle ikimuistoisen spektaakkelin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinmaailmassa tappajiksi yleistetyt hait eivät todellisuudessa pääse lähellekään kärkipäätä mitä tulee eniten ihmishenkiä vuosittain vaativiin eläimiin. Haiden mainetta ei kuitenkaan paranna se, että ne on totuttu näkemään populaarikulttuurissa Tappajahain kaltaisina hirviöinä.

YouTube
YouTube

Katso video tästä.

Vaikka hait eivät olekaan elokuvissa esitetyn kaltaisia merten massamurhaajia, ei niiden hurjan ulkonäön vaikuttavuutta voi kieltää. Elokuvantekijä Mark van Coller on kuvannut Etelä-Afrikassa upean videon, jossa valkohai on onnistuttu ikuistamaan lähituntumasta.

Hai saatiin houkuteltua paikalle veneen perässä vedetyn muovisen hylkeen avulla. Mark van Coller onnistui kuvaamaan harvinaislaatuisen näyn, jossa kala tekee näyttäviä hyppyjä vedenpinnan yläpuolelle napatessaan saaliin leukojensa väliin.