8-vuotias tanssisensaatio – pikkupojan taidonnäyte leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahdeksanvuotias Aidan Xiong rakastaa tanssimista ja on harrastanut sitä jo neljä vuotta. Hän kertoo Ellen Degeneres Show -keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän tanssii samalla kun hän syö, pesee hampaita ja katsoo televisiota.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Aidanilla on lempinimi Bah Boy, joka on hänen äitinsä antama. Bah Boy tarkoittaa kaunista, mahtavaa ja onnellista. Videolla Aidan tanssii muun tanssiryhmän kanssa, mutta varastaa katselijan huomion täysin. Tässä pikkumiehessä on energiaa ja lavakarismaa vaikka muille jakaa ja tanssin ilo välittyy katsojalle. Aidan eläytyy musiikkiin ja esittää koreografian isoin elein.

Aidan Xiong kertoo, että hän haluaa olla isona kuin Usher ja yhdistää laulun ja tanssin. Jos pojan laulutaito on samaa luokkaa tanssin kanssa, tämä haave ei välttämättä ole ollenkaan epärealistinen.