Kaikki Sormusten herra -trilogian kuolemat yhdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.R.R. Tolkienien teksteihin perustuva elokuvasarja paisui äskettäin jälleen yhden uuden osan verran, kun Hobitti – Viiden armeijan taistelu sai ensi-iltansa. Useiden fanien mielestä parhaita Tolkien-filmatisointeja ovat kuitenkin edelleen vuosina 2001-2003 ilmestyneet Taru sormusten herrasta -elokuvat.

YouTube
YouTube

Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogian kaikki osat saivat Suomessa K-11 -ikärajan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niissä nähtäisi välillä graafiseksikin yltyvää väkivaltaa. Nyt Digg-sivusto on koostanut videon, jolla on mukana jokainen trilogiassa nähtävä kuolemantapaus.

Kolmen elokuvan kaikki kuolemat mahtuvat hieman alle seitsemään minuuttiin. Kuninkaan paluu -elokuvan lopputaistelun jälkeen yhteensä 212.470 hahmoa on potkaissut trilogian aikana tyhjää – ja kyse on siis ainoastaan niistä kuolemista, jotka tapahtuvat elokuvissa kameran edessä.