Pikkupoika kuuli ensimmäisen kerran – suloisuuden huipentuma!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalifornialainen perheenäiti Jennifer Colson Aprea on saanut taltioitua videolle, kun hänen kaksivuotias poikansa Ryan kuulee ensimmäisen kerran. Äidin ääni näyttää kuulostavan Ryanin mielestä kaikista miellyttävimmältä ja hän alkaa aina kikattamaan, kun Jennifer puhuu hänelle.

YouTube
YouTube

Jennifer julkaisi oman yrityksensä Spray Palin Facebook-sivuilla videon, jossa hänen poikansa kuulee ensimmäisen kerran. Kuuloimplantti ei vielä johda kaikkia ääniä samalla äänentasolla kuin ne oikeasti tulevat, vaan äänen eri sävyjä ja volumea nostetaan asteittain. Videolla Ryan kuulee ensimmäiset äänet koko tähänastisen elämänsä aikana ja hän reagoi niihin parhaalla mahdollisella tavalla, kikattelemalla.

Spray Palin Facebook-sivulla Jennifer jakaa melko paljon perhe-elämästään kuvia ja siellä voi seurata myös Ryanin kehittymistä. Jennifer kertoo, että on ollut ihanaa huomata, miten kaikki lelutkin ovat pojalle nyt aivan uusia, kun hän kuulee ensimmäistä kertaa, millainen ääni niistä syntyy.