Kosinnalla traaginen seuraus – nosturi kaatui ja tuhosi talon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Romanttisia ja näyttäviä kosintoja on verkkosivustot pullollaan. Nyt kuitenkin Amsterdamissa erään miehen kosimisyritys meni kaameasti pieleen ja tuhosi naapuruston kodit asumiskelvottomiksi, kun suurikokoinen nosturi kaatui ja tuhosi kuusi asuntoa.

Mies oli vuokrannut ison nostokurjen kosintaansa varten. Hänen ajatuksenaan oli nousta nostokurjen avulla tyttöystävänsä makuuhuoneen ikkunan ulkopuolelle ja kosia romanttisesti. Kosinta ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä nostokurki kaatui tehden samalla jättimäisen reiän rivitalon kattoon.

National Post -lehden mukaan tilanne paheni entisestään, kun nostokurkea yritettiin kääntää pystyyn vielä isomman nostokurjen avulla, jolloin muidenkin naapuritalojen katot vahingoittuivat. Tämän episodin päätteeksi yhteensä kuusi asuntoa jäi asumiskelvottomaksi ja ne piti evakuoida. Henkilövahingoilta onneksi säästyttiin ja Algemeen Dagblad -lehti kertoo, että tyttöystävä oli vastannut kosintaan myöntävästi.