Mobiilipelistä löytyi koodarin kosto – historian tyylikkäin eroilmoitus?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta Electric Boogie -mobiilipelistä on paljastunut koodarin viesti pomolleen. Pelin lopputeksteissä ohjelmoija nimittäin ilmoittaa eroamisestaan ja haistattaa pomolleen pitkät. Viestin sisältö on paljastunut pelaajille, jotka ovat saaneet pelin viimeisessä kentässä yli 100 pistettä.

YouTube
YouTube

Eräs pelaaja on kuvannut nettiin videon, jossa hän näyttää, miltä ohjelmoijan viesti näyttää. Lopputeksteissä lukee muun muassa, että ohjelmoija on todennut työskentelyn pomolleen olevan yhtä helvettiä ja pomo on osoittautunut ylimieliseksi idiootiksi. Ohjelmoija myös haukkuu pelin lyttyyn ja ilmoittaa viestin olevan hänen virallinen eroilmoituksensa.

Monet ovat ihmetelleet, miten kyseinen viesti on päässyt lipsahtamaan pelin julkiseen versioon, sillä viesti on ollut kaikkien mobiilipelaajien nähtävillä. Peliä on myyty mobiilikaupassa iOS ja Android puhelimille. Työntekijä on ottanut melkoisen riskin ohjelmoidessaan viestiä peliin ja toistaiseksi on epäselvää, onko siitä seurannut vakavampia seurauksia yrityksen entiselle peliohjelmoijalle.