Käsittämätön moka Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Haluatko Miljonääriksi -ohjelmassa helpot kysymykset tulevat alussa, ja mitä pidemmälle kisassa pääsee, sitä vaikeammaksi kysymykset menevät. Ohjelmassa kilpailijoille sattuu usein noloja virheitä heti alussa, mikä saattaa johtua kisaajien jännityksestä.

YouTube
YouTube

Australiassa ohjelmaan osaa ottanut nainen teki todella naurettavan virheen heti ensimmäisessä kysymyksessä. Kysymys kuului, mikä vastausvaihtoehdoissa olevista sormuksista ei kuvaa kahden ihmisen välistä liittoa. Yksi vaihtoehdoista on Burger Ring, mutta sitä nainen ei ymmärtänyt valita.

Juontaja katsoi naista ihmeissään ja kysyi kysymyksen vielä uudelleen painottaen sitä, mikä ei kuulu joukkoon, mutta nainen on varma vastauksestaan. Nainen huomasi lopulta virheensä, mutta siinä vaiheessa oli jo liian myöhäistä ja peli oli menetetty.

Hän pyysi juontajalta, voisiko tämän mahdollisesti leikata ohjelmasta pois ja aloittaa uudestaan, mutta pelin henki on valitettavasti kerrasta poikki.