Madonna vertasi piratismia terrorismiin – typerä vertaus suututtaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Madonna on saanut selville, että hänen puhelintaan ja tietokonettaan on hakkeroitu vuosikymmenen ajan. Hänestä on Daily Mirrorin mukaan tullut vainoharhainen läheistensä suhteen, koska luultavasti tietoja ja kuvia vuotanut henkilö on laulajatähden sisäpiiristä.

Hakkeroija on vuotanut Madonnan henkilökohtaisia kuvia internetiin ja myynyt julkaisemattomia kappaleita eteenpäin. Madonna on kuvaillut tulevan albuminsa internetiin vuotamista yhdeksi terrorismin muodoksi. Samaan aikaan Sydneyn panttivankitilanteen ja Pakistanin koulusurmien tapahtuessa laulajattaren reaktiota musiikin vuotamiseen on pidetty naurettavan rajuna.

Sosiaalisessa mediassa Madonnaa on kritisoitu terrorismi-sanan käytöstä kovalla kädellä ja hänen on sanottu olevan muun muassa tietämätön ja kohtuuton. Madonna on nousseen kohun jälkeen poistanut Instagramistaan kuvan, jossa kyseinen terrorismi-kommentti oli kuvatekstinä ja julkaissut tilalle kuvia, joissa hän ottaa osaa Pakistanin menetyksille. Hyvä pelastusyritys, mutta liian myöhäinen, koska kuva oli ehtinyt jo kulovalkean tavoin levitä.